• Sun. Jul 25th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Ialomiţa: O maşină cu trei bărbaţi a căzut în Dunăre; unul s-a salvat, ceilalţi au rămas captivi în autoturism

Jul 3, 2021

Masină căzută în Dunăre

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa informează că acţiunea de căutare a celor doi este în desfăşurare.

“Prin apel la 112, în cursul acestei dimineţi, în jurul orei 3,35, salvatorii de la Staţia de pompieri Feteşti au fost alertaţi că, în Braţul Borcea al Dunării, pe raza comunei Borduşani, un autoturism a căzut în apă. În interiorul maşinii se aflau trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 38 şi 50 de ani, din care un bărbat, cel de 38 de ani, s-a autoevacuat, iar ceilalţi doi au rămas captivi în interior”, precizează ISU Ialomiţa.

Bărbatul care a reuşit să iasă din autoturism a fost cel care a sunat la 112, iar spre locul evenimentului au plecat două echipaje ISU cu o autospecială şi o barcă.

“La locul evenimentului a venit în sprijin şi un echipaj al SAJ Ialomiţa, care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Feteşti. (…) În sprijin au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov. Misiunea este în dinamică”, se mai arată în comunicatul ISU Ialomiţa.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *