Impresarul lui Cristiano Ronaldo negociază un posibil transfer la FC Barcelona (presă)

Cristiano Ronaldo / FOTO: shutterstock.com

Ronaldo (37 de ani) se află pe picior de plecare de la Manchester United, la doar un an de la revenirea sa pe Old Trafford, iar viitoarea sa destinaţie ar putea fi chiar marea rivală a lui Real Madrid, echipa la care starul lusitan a petrecut cea mai frumoasă perioadă din cariera sa.

Potrivit cotidianului AS, impresarul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, s-a întâlnit luni cu preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, iar printre subiectele abordate s-a numărat şi posibilitatea ca atacantul portughez să joace la gruparea de pe Camp Nou.

Ziarul madrilen subliniază că Laporta a mai încercat să-l recruteze pe Ronaldo şi în vara trecută, când acesta s-a despărţit de Juventus Torino, dar situaţia economică delicată a clubului catalan l-a împiedicat atunci să aibă o abordare serioasă în această privinţă.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, se află, de asemenea, în vizorul echipelor Chelsea Londra, Bayern Munchen şi SSC Napoli, conform informaţiilor din ultima perioadă.

Source