În pauza dintre meciuri, invitație la plimbare prin deșert. Magia fotbalului, exclusiv la TVR!

Fotbalul a adus Qatarul în prim planul planetei. Între meciuri, turiştii s-au înghesuit la centrele de închiriere a cămilelor, pentru o plimbare prin deşert. Dragoş Stoica şi Dan Catană au ajuns în deşert şi au stat de vorbă cu fanii care s-au relaxat acolo.

25 Noiembrie 2022, 22:53 (actualizat 25 Noiembrie 2022, 23:10) Știrile TVR |

Prețul pentru un safari de câteva ore cu mașina în deșert este de 1.200-1.500 de riali, adică vreo 300 de euro de mașină. Deși nu este deloc ieftin, turiștii nu lipsesc.

Cei mai mulți au venit din Statele Unite.

A fost uluitor, aş fi vrut să dureze mai mult. Qatarul este frumos şi curat, iar infrastructura este uluitoare. Sunt plăcut surprinsă„.

Este super! Ne-am plimbat cu cămila pe dune. Coborârea a fost ceva mai dificilă, însă a fost distractiv şi m-am distrat de minune„.

Suporterii nu au uitat nici în deșert de Campionatul Mondial. Dacă japonezii s-au distrat, mexicanii cred într-o victorie a favoriților în duelul cu Argentina. Exista însă și fani cărora surprizele le-au schimbat opțiunile.

Fan american: „Credeam că Argentina va câștiga Mondialul, însă după ce am văzut în meciul cu Arabia Saudită, chiar nu pot să vă spun cine va ridica trofeul”.

Source

Distribuie știrea