În week-end au loc maratoane de vaccinare non stop, centre de imunizare din mașină și fluxuri speciale destinate exclusiv tinerilor

În Suceava, unul dintre județele cu rata cea mai mică de vaccinare, autoritățile fac tot posibilul să îi convingă pe localnici să se imunizeze. La maratonul vaccinării oamenii sunt așteptați la orice oră, fără programare, tot weekendul.

Și premierul a venit să vadă centrul de vaccinare din mașină deschis în parcarea unui mall din Suceava.

Un alt maraton de vaccinare are loc în județul Ilfov, la Buftea.

Cei care doresc o vacanță fără griji se pot vaccina fără programare cu serul Pfizer, pe litoral.

Maratonul vaccinării a început și la Târgu Mureș. Sunt 10 stații de vaccinare, 3000 de doze și 300 de voluntari, non stop până duminică seara la dispoziția oamenilor.

La Târgu Mureș, coordonatorul campaniei de vaccinare a insistat că e important să se atingă ținta de 5 milioane de oameni imunizați.

La Sala Polivalentă din Cluj, câteva sute de voluntari așteaptă doritorii pentru imunizare. La deschiderea maratonului a venit și ministrul Sănătății.

Hotărați să demonstreze încă o dată că „Banatu-i fruntea”, timișorenii participă la a doua ediție a maratonului de vaccinare. Sunt așteptați la rapel cei care au primit prima doză de Pfizer acum trei săptămâni sau cine vrea să se imunizeze cu serul Johnson&Johnson.

Source

Distribuie știrea