• Tue. Dec 7th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Înainte de începerea școlii, străzile din Capitală sunt pline de șantiere

Sep 10, 2021

Traficul va deveni o problemă şi mai mare începând de luni. Capitala e plină de şantiere și primăria spune că toate sunt în termenul legal de execuţie. Prin urmare, nu vede o problemă. Specialiştii în mobilitate urbană spun că trebuia găsită o soluţie aşa încât lucrările să fie încheiate pană la finalul vacanţei copiilor.

10 Septembrie 2021, 22:01 |

Ne aflăm pe Strada Nicolae Caramfil. Aceste indicatoare semnalizează o groapă pe care cei responsabili nu au fost în stare să o acopere în decurs de trei luni de zile. Motiv pentru care, în apropierea semaforului, șoferii sunt nevoiți să folosească o singură bandă.

Pe Strada Ion Mincu, un șantier al Termoenergetica dă alte bătăi de cap șoferilor: blochează două benzi pe zeci de metri.

În Piața Universității se fac intervenții la conducta de gaz.

Lângă zona șantierului de la Pasajul Doamna Ghica, a apărut unul mai mic. După ce au terminat de asfaltat două artere, câțiva muncitori au fost surprinși spărgând din nou asfaltul proaspăt turnat.

Specialiștii în mobilitate urbană se așteaptă ca de luni, odată cu începerea școlilor, traficul să fie dat peste cap mai ceva ca în anii trecuți.

Am solicitat o situație la Primăria Capitalei. Răspunsul: inspectorii din Poliția Locală a Municipiului București au verificat șantierele și au constatat că toate sunt în termenul legal de execuție.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *