• Thu. Aug 5th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Incendiu într-un bloc de locuinţe din Buzău. 20 de persoane evacuate, două intoxicate cu fum

Jul 1, 2021

Aproape 20 de locatari ai unui bloc aflat în Cartierul Micro 14 din municipiul Buzău au fost evacuaţi din locuinţe, joi după-amiază, în urma unui incendiu izbucnit în unul dintre apartamente, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

01 Iulie 2021, 19:05 (actualizat 01 Iulie 2021, 19:07) |

Incendiu. Pompier

Potrivit sursei citate, proprietarul s-a autoevacuat până la sosirea pompierilor, însă alte două persoane au necesitat ajutor medical, fiind intoxicate cu fum.

“Colegii au ajuns la faţa locului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD (…) Casa scării este inundată cu fum (…) Între timp s-a identificat focarul, care este situat în dormitorul apartamentului cu pricina, în jurul unor lumânări. A ars mobila din jurul acestora, degajând cantităţi mari de fum (…) Au fost evacuate aproximativ 20 de persoane din bloc, iar două au necesitat ajutor medical, fiind intoxicate cu fum (…) Proprietarul s-a autoevacuat până la sosirea pompierilor. Incendiul a fost lichidat, se acţionează în continuare pentru evacuarea fumului”, au precizat reprezentanţii ISU Buzău.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *