Individ acuzat de hărțuirea mai multor studente. Bărbatul a intrat într-un cămin, la baie peste câteva fete

Un individ din Cluj este acuzat de mai multe tinere, majoritatea studente, că le-a hărţuit. Individul a intrat într-un cămin studenţesc, la baie peste câteva fete.

06 Iunie 2022, 12:26 (actualizat 06 Iunie 2022, 13:04) Știrile TVR |

Altele spun că au fost urmărite cu maşina prin oraş ori în parc, unde bărbatul le făcea propuneri indecente. Poliţiştii l-au identificat şi îl cercetează în libertate pentru hărţuire sexuală.

Mai multe imagini cu bărbatul în cauză au apărut pe rețelele sociale și au ajuns și la poliție, care s-a autosesizat.  În prezent, poliția caută persoane care au fost hărțuite de acest individ și le roagă să depună plângere.

A fost deschis și un dosar penal de hărțuire, faptă pedepsită cu amendă sau închisoare de la trei la șase luni.

În legătură cu incidentul din campusul unei universități, reprezentanții instituției spun că a fost unul izolat. Individul a supravegheat mai multe zile activitatea portarului și a reușit să pătrundă în cămin într-un moment de neatenție. Din fericire, fetele l-au văzut la timp și au reușit să-l sperie și agresorul a fugit.

În continuare este nevoie de cât mai multe declarații ale persoanelor care au avut de-a face cu el, pentru a strânge dovezi în scopul condamnării acestuia.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.