INTERVIU EXCLUSIV. David Popovici: “Sunt un puști care înoată repede, un tip banal care e capabil să facă lucruri extraordinare și să inspire oameni”

Dublu campion mondial la probele de 100 și 200 de metri liber, David Popovici, a o ferit un interviu în exclusivitate pentru TVR.

22 Iunie 2022, 20:16 (actualizat 22 Iunie 2022, 20:17) Știrile TVR |

„Mă bucur că într-un final s-a reușit să se difuzeze la televizor (competiția de la Budapesta – n.r.) și, cu ocazia asta, milioane de telespectatori – sper că nu exagerez – au reușit să mă susțină și sper că v-am făcut pe toți mândri. Urmeează o vară plină, un sezon competițional încărcat, dar pe care abia îl aștept”, a declarat Popovici.

Puștiul-minune al natației românești spune că nu a fost o competiție pentru care s-a pregătit “extraordinar de tare” și că asta îl face și mai optimist în ceea ce privește viitorul apropiat: “Aș minți dacă aș spune că nu am fost într-o stare bună. E un lucru bun că pot să mă surprind în continuare ”.

Întrebat de reporterul TVR Marian Olaianos dacă performanța lui reprezintă un îndemn pentru copii să se îndrepte către înot, dublul campion mondial a spus că susține orice copil care vrea să facă sport.

“Înotul este un sport foarte sănătos. Susțin absolut orice sport, orice copil care vrea să facă sport. Sportul este cel mai bun ambasador și o populație educată din punctul ăsta de vedere este una sănătoasă și gata să înfrunte și alte probleme din alte domenii”, a precizat Popovici..

În finalul interviului, David Popovici și-a făcut o scurtă descriere: “Un puști care înoată repede, un tip banal care e capabil să facă lucruri extraordinare și să inspire oameni”.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.