• Sun. Jul 25th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Israelul îl critică dur pe emisarul ONU pentru “ignorarea” a 1.000 de rachete trase de Hamas şi Jihadul Islamic

May 12, 2021

Rachetele lansate de grupările teroriste din Gaza către oraşele israeliene din sudul ţării şi zona Tel Aviv au ucis şase persoane

“Liderii tuturor părţilor trebuie să îşi asume responsabilitatea dezescaladării. Costul războiului în Gaza este devastator şi este plătit de oamenii obişnuiţi. ONU lucrează cu toate părţile pentru a restabili calmul. Opriţi violenţa acum”, a cerut el.

Răspunzând declaraţiei părtinitoare a unui oficial aparent neutru al ONU, Ministerul de Externe al Israelului a declarat: “vorbiţi despre ”costul războiului în Gaza”, în timp ce ignoraţi 1.000 de rachete trase de grupurile teroriste Hamas şi Jihadul Islamic asupra oraşelor israeliene în ultimele 36 de ore”, notează TPS.

Pe de altă parte, cancelarul austriac Sebastian Kurz a declarat miercuri că el “condamnă atacurile cu rachete asupra Israelului din Fâşia Gaza în cei mai puternici termeni posibili. Israelul are dreptul să se apere împotriva lor. Sper că va exista o dezescaladare şi că aceste atacuri vor fi oprite cu efect imediat”.

Rachetele lansate de grupările teroriste din Gaza către oraşele israeliene din sudul ţării şi zona Tel Aviv au ucis şase persoane, aminteşte TPS.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *