• Thu. Dec 2nd, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Italia: Un mort şi cinci persoane salvate dintr-un copac în timpul furtunilor pe insula Sardinia

Nov 15, 2021

Un bărbat şi-a pierdut viaţa duminică după ce a fost luat de ape în timpul unei furtuni violente care a afectat insula italiană Sardinia, au anunţat serviciile de urgenţă, informează agenţia DPA.

15 Noiembrie 2021, 09:46 (actualizat 15 Noiembrie 2021, 09:56) |

Inundatii Sardinia

Bărbatul vârstnic a rămas blocat în maşina sa duminică dimineaţă, în aşezarea Sant’Anna Arresi din sudul insulei. Când a reuşit să iasă din autovehicul, el a fost luat de curenţi după ce un curs de apă a ieşit din matcă, a indicat departamentul de pompieri.

Mai multe forţe de intervenţie l-au căutat pe bărbat, al cărui corp neînsufleţit a fost găsit la scurt timp.

Puţin mai la est, în apropiere de municipalitatea Villa San Pietro, patru vânători au rămas izolaţi după creşterea nivelului unui râu. Forţele de intervenţie au intervenit în cursul serii pentru transportarea lor într-o zonă sigură.

În apropiere, serviciul pentru intervenţii de urgenţă a trimis un elicopter pentru a salva cinci persoane care se refugiaseră din calea inundaţiilor într-un copac.

Apărarea Civilă anunţase pentru duminică mai multe furtuni severe pe insula Sardinia şi al doilea cel mai înalt nivel de avertizare pentru ziua de luni, în zona de sud.

În total, salvatorii au fost chemaţi să intervină de aproximativ 50 de ori în ajutorul persoanelor rămase izolate în locuinţe sau pentru a răspunde la alte urgenţe.

CUVINTE CHEIE

Articole pe aceeaşi temă

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *