• Mon. Jun 21st, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

JAPONIA | Sportivii se vaccinează înaintea Jocurilor Olimpice. Vor fi condiții extrem de stricte de protecție sanitară în vigoare la toate competițiile

Jun 6, 2021

Aproape toate țările participante la Olimpiadă au anunțat că vaccinarea sportivilor se apropie de final, astfel încât competițiile să se desfășoare în siguranță.

Din cauza COVID-19, marea majoritate a japonezilor critică decizia de a merge mai departe cu Olimpiada, deși arhipelagul s-a confruntat cu o creștere a cazurilor, iar spitalele au fost pline. Inclusiv comunitatea medicală se teme că, deși nu vin spectatori străini, venirea delegațiilor sportive ar putea duce la o explozie de cazuri. Reprezentanți ai Comitetului Olimpic japonez au recunoscut că este încă posibilă anularea Jocurilor Olimpice. Olimpiada trebuia să aibă loc în 2020 și a fost deja amânată pentru anul acesta.

Jocurile Olimpice de la Tokyo ar urma să înceapă pe 23 iulie și să se încheie pe 8 august. Vor fi condiții extrem de stricte de protecție sanitară în vigoare la toate competițiile, la deplasările sportivilor și în locurile de cazare.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *