Jean-Claude Van Damme, urare pentru România: Să ai o Zi Națională fericită! Mulțumesc tuturor fanilor mei! Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi

Urări de Ziua Națională a României vin din partea unui mare actor, cunoscut mai ales pentru filmele de acțiune. De la volanul unei mașini sport, Jean-Claude Van Damme a transmis un mesaj pe fundalul căruia se aude Imnul național.

02 Decembrie 2021, 19:06 (actualizat 02 Decembrie 2021, 19:32) |

Hei, România! Să ai o Zi Națională fericită! Este o zi mare pentru voi! Mulțumesc tuturor fanilor mei! Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi. Vă iubesc pe toți, toți, toți!“, a spus Jean-Claude Van Damme.

Mesajul integral poate fi accesat aici

Eroul casetelor video din anii ’80, Jean-Claude Camille François Van Varenberg s-a născut în Belgia, la Bruxelles. Pentru că era un adolescent rebel, părinții l-au înscris la un club de lupte, pentru a-și consuma energia. Acolo a fost descoperit de profesorul Claude Goetz, care l-a încurajat ca, pe lângă cariera sportivă, să își încerce norocul și în cinematografie.

Claude Goetz, profesorul lui Jean-Claude Van Damme: “Taică-său mi l-a adus, spunându-mi că nu e bun de nimic, e urâţel, nu se prinde nimic de el, un dezastru. Şi m-a rugat să scot ceva din el. Şi l-am luat sub aripa mea. Avea în privire ceva excepţional. Fizic, nu prea avea nimic… dar tehnica mea e destul de specială, mă folosesc de defectele oamenilor ca să îi fac mai buni“.

VEZI EXCLUSIVITATE LUMEA AZI Un român, dublura lui Jean-Claude Van Damme. De la Coțușca la Bruxelles

La vremea respectivă, Jean-Claude Van Damme avea 11 ani. A rămas alături de profesorul Goetz până la 18 ani, când a plecat să cucerească America. Era o perioadă în care puțini știau sporturi de contact.

Înarmat cu experiență de karatist și cu numele de scenă Jean-Claude Van Damme, tânărul belgian traversa în 1982 Atlanticul pentru a-și realiza visul de a deveni actor în filme de acțiune.

Pariul a fost unul câștigător. A jucat într-o serie de filme cult, precum “Sport Sângeros”, “Kickboxer” sau “Soldat Universal”. Film după film, luptă după luptă, eroul anilor ’80 s-a maturizat.

Van Damme filmează și acum pe bandă rulantă.

Din când în când, sparge și piața de publicitate cu mișcările sale legendare. Una dintre ele, uppercut-ul, a și încheiat mesajul transmis de Ziua Națională a României.

Source

Leave a Comment