Jeremy Renner împărtășește prima fotografie de la accidentul cu un utilaj de deszăpezire: Sunt prea răvășit acum ca să scriu. Dar vă trimit dragoste tuturor

04 Ianuarie 2023, 10:41 Știrile TVR |

Jeremy Renner, după accident / FOTO: Captură Instagram, cont Jeremy Renner

Într-o scurtă postare pe Instagram, unde a împărtășit un selfie în care prezintă câteva vânătăi pe față, Renner a scris: „Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele voastre amabile. Sunt prea răvășit acum ca să scriu. Dar vă trimit dragoste tuturor”.

Mai devreme, marți, Samantha Mast, publicista lui Renner, a oferit mai multe detalii despre accidentul care l-a dus pe Renner la spital, spunând că actorul se afla în apropierea casei sale din Nevada, curățând alei înainte de incident.

Renner muta zăpada de pe o alee privată duminică, pentru ca membrii familiei sale să poată pleca de la reședința sa după ce au sărbătorit împreună sărbătorile, a adăugat reprezentantul său. Membri ai familiei lui Renner se aflau alături de acesta în momentul producerii accidentului.

„Jeremy face progrese pozitive și este treaz, vorbește și are o stare bună de spirit”, a precizat Mast într-o nouă declarație publicată marți seara. „El rămâne la terapie intensivă în stare critică, dar stabilă. El este copleșit de manifestările de dragoste și de sprijin. Familia vă roagă să continuați să vă gândiți la el în timp ce se vindecă alături de cei apropiați.”

Duminică, la ora 8:55, autoritățile au primit un apel la 911 care anunța un accident în care au fost implicați un snowcat, un dispozitiv folosit pentru îndepărtarea zăpezii, și un pieton pe Mount Rose Highway, a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, șeriful comitatului Washoe, Darin Balaam.

Deși nu ningea în momentul accidentului, Balaam a declarat că Mount Rose Highway era închisă din cauza „vremii de iarnă severe” și avea zăpadă care nu fusese încă îndepărtată. El a adăugat că pe autostradă se aflau, de asemenea, între 13 și 20 de mașini abandonate care erau greu de manevrat.

Prima unitate a departamentului șerifului a ajuns la fața locului la ora 9:30, unde serviciile medicale de urgență se aflau la fața locului pentru a-i acorda ajutor lui Renner, a declarat Balaam.

Balaam a declarat că Renner a fost călcat de snowcat-ul său după ce mașina a început să se rostogolească atunci când el nu se afla pe scaunul șoferului. El a fost rănit în timpul unei încercări de a se urca înapoi în snowcat.

Renner își folosea snowcat-ul pentru a îndepărta zăpada din jurul vehiculului său personal în momentul accidentului, a declarat Balaam.

Balaam a menționat că autoritățile nu cred că Renner era în stare de ebrietate în timpul incidentului și l-a numit „un accident tragic”.

Un purtător de cuvânt al lui Renner a declarat anterior pentru CNN că acesta a suferit „traumatisme toracice și leziuni ortopedice”.

Actorul în vârstă de 51 de ani a suferit până acum două intervenții chirurgicale pentru a-și remedia rănile, a declarat o sursă apropiată a actorului.

Balaam a declarat marți că Renner era treaz și vorbea cu primii respondenți când aceștia au ajuns la fața locului.

Când Renner a fost rănit, vecinii săi i-au acordat ajutor și i-au adus prosoape în timp ce așteptau primii respondenți, a adăugat Balaam.

Actorul a fost singura persoană implicată în accident, a precizat anterior Biroul șerifului într-un comunicat de presă.

Un elicopter a aterizat în apropierea autostrăzii la ora 9:37, iar la ora 9:56, Renner a fost transportat la un spital din zona Reno, a precizat Balaam.

Biroul șerifului din comitatul Washoe se află în prezent în posesia snowcat-ului lui Renner și îl analizează pentru a „exclude orice potențială defecțiune mecanică”, ceea ce reprezintă o parte normală a investigației în cazul unor răni de această gravitate, a precizat Balaam.

Lui Renner i s-a permis să opereze snowcat-ul deoarece se afla pe un drum privat care era împărțit de vecinii săi și nu era întreținut de județ, a declarat Balaam.

Autoritățile nu suspectează nicio crimă, potrivit lui Balaam.

La momentul accidentului, părți din vestul statului Nevada erau acoperite de zăpadă. Zona Reno avea în jur de 6-12 centimetri de zăpadă la altitudini mai mici de 5.000 de metri între noaptea de Anul Nou și ziua de Anul Nou și până la 18 centimetri la altitudini mai mari, potrivit Serviciului Național de Meteorologie din Reno.

Renner a distribuit anterior mai multe videoclipuri și fotografii pe conturile sale verificate de pe rețelele de socializare care îl arată în condiții de zăpadă, inclusiv un videoclip Instagram postat în urmă cu două săptămâni în care actorul pare să conducă o mașină de deszăpezire.

Familia lui Renner a dat presei o declarație în care a mulțumit personalului spitalului și primilor respondenți, actorul rămânând internat.

Renner joacă în serialul „Primarul din Kingstown” de la Paramount+ și este cunoscut mai ales pentru rolul Hawkeye din mai multe filme din Universul Cinematografic Marvel.

Co-starul său din „Avengers”, Mark Ruffalo, a cerut oamenilor rugăciuni de susținere pentru Renner.

„Rugăciuni de sus pentru fratele nostru @jeremyrenner pentru o recuperare completă și rapidă”, a postat Ruffalo pe Instagram. „Vă rugăm să trimiteți bunătate vindecătoare în calea lui”.

Source

Distribuie știrea