• Wed. Oct 20th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

JO Tokyo 2020 Gimnastică feminină: Larisa Iordache va concura doar la bârnă, Maria Holbură – la toate aparatele

Jul 22, 2021

Înaintea antrenamentului pe podium din Ariake Gymnastics Centre de mâine, Larisa Iordache a hotărât împreună cu antrenorii săi, Lăcrămioara și Cristian Moldovan, că nu va concura în calificări la toate cele 4 aparate.

Larisa Iordache: “Problemele de la gleznă, destul de greu de suportat, evenimentul prin care am trecut m-a făcut să suport greu durerile la la gleznă. Voi face doar bârna”.

Cristian Moldovan: “A trecut printr-o perioadă foarte grea, după Basel a avut 4 săptămâni de pauză, după care s-a întâmplat nenorocirea cu pierderea mamei. Să se concentreze la aparatele la care are șanse”.

Mâine este antrenamentul pe podium, iar calificările în competiția feminină, pe 25 iulie. Larisa Iordache și Maria Holbură vor concura în cea de-a a treia subdiviziune, în direct pe TVR 2, de la 9.10. Ele vor începe concursul la bârnă.

Larisa Iordache: “Bârna îmi place foarte mult, contează să fie o zi bună, atentă la tot ce contează. Sunt emoții, sper să transmit în mod pozitiv, să fiu liniștită când voi ridică mâna la arbitri”.

Maria Holbură: “Voi face toate cele 4 aparate, trebuie să îmi fac exercițiile așa cum le-am făcut și acasă”.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *