• Thu. Sep 16th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

#JurnalDinLuptaCuFocul | Ionuţ Lucian Dumitrescu, unul dintre cei mai tineri pompieri care luptă cu flăcările în Grecia, nu a ezitat să se ofere voluntar atunci când s-a anunţat misiune din Grecia

Aug 10, 2021

Ionuţ Lucian Dumitrescu are 25 de ani. Este din Bucureşti şi unul dintre cei mai tineri pompieri care se luptă cu flăcările pe insula Evia. Nu a ezitat să se ofere voluntar atunci când s-a anunţat misiune din Grecia, deşi are doar doi ani de experienţă în lupta cu vâlvâtăile. Ştie că în faţa incendiilor de pădure, misiunea este la limită. Între viaţă şi moarte.

Printre salvatorii cu experienţă este Alexandru Anghel. Este pompier de 14 ani iar acasă îl aşteaptă o soţie şi doi copii. Recunoaşte că atunci când a urcat pe muntele curpins de flăcări i-a fost şi teamă.

Sunt zile pline, în care până şi epuizarea capătă un alt sens. Atunci când reuşeşti să stingi un focar, şi toţi din echipă sunt teferi… chiar şi micile bucurii sunt primite altfel: .

Curajul lor ne duce pe toţi mai departe… Şi orice misiune ne învaţă să fim mai alături nu doar de cei dragi, ci şi de cei care au nevie de ajutor…

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *