• Mon. Jun 21st, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Klaus Iohannis: Trebuie să acceptăm cu toţii că marginea drumului nu este groapă de gunoi. Nu este suficient să ne enervăm

Jun 9, 2021

Marginea drumului şi albia râului nu sunt „groapă de gunoi”, a afirmat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis, care participă la o campanie „Let’s Do It, Romania!”, pe râul Argeş, în apropierea localităţii ilfovene Dărăşti.

09 Iunie 2021, 12:37 (actualizat 09 Iunie 2021, 12:38) |

„Am venit astăzi, aici, ca să adunăm gunoaie, ca să adunăm gunoaie aruncate de concetăţeni de-ai noştri care încă nu au înţeles, din păcate, că natura nu este groapă de gunoi. Pe drumul încoace, probabil aţi observat peste tot gunoaie, moloz la marginea drumului şi cred că este momentul s-o spunem foarte clar şi apăsat – trebuie să acceptăm cu toţii că marginea drumului nu este groapă de gunoi, albia râului nu este groapă de gunoi. Depinde de noi să avem grijă de mediul înconjurător”, a spus Iohannis.

Șeful statului a subliniat că “nu există viaţă sănătoasă fără un mediu sănătos”.De aceea, nu e suficient să ne enervăm dacă vedem o grămadă de gunoaie lăsate de cineva care atât a înţeles. Trebuie să facem ceva. Acest să facem ceva poate să aibă forma acţiunii de astăzi”, a adăugat şeful Iohannis.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *