• Thu. Sep 16th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

La 11 ani, Tiara confecţionează bijuterii pe care le vinde în Vama Veche. Cu banii strânşi vrea să-şi salveze căţeluşa care suferă de semipareză

Aug 7, 2021

Poveste emoţionantă la malul mării. În mijlocul distracţiei estivale din Vama Veche, o fetiţă de 11 ani confecţionează bijuterii hand made pentru a-şi salva căţelul de la un diagnostic crunt. Prietenul necuvântător suferă de semipareză, iar operaţia costă 10 mii de lei.

07 August 2021, 14:53 |

La doar 11 ani, Tiara, o fetiţă din Bucureşti, face miracole. E hotărâtă să o salveze pe Honney, căţeluşa ei de 9 luni care s-a născut cu o semipareză și abia poate merge. Operația costă zece mii de lei, iar fetița muncește zi de zi în perioada vacanţei pentru a-i da șansa la o viață normală.

În fiecare zi, Tiara se află pe faleza din Vama Veche, acolo unde vinde bijuteriile confecționate de ea. Toţi banii adunaţi vor fi folosiţi pentru salvarea căţeluşei pe care a găsit-o sub un container aproape moartă. Cățelușa a fost internată și face fizioterapie. Între timp, stăpâna ei munceşte fără oprire ca să strângă suma necesară.

(w460) Tiara ÅŸi

Bijuteriile create de Tiara sunt pe placul turiștilor. Pe lângă talentul fetei, oamenii sunt impresionaţi de povestea din spatele podoabelor.

Pe lângă salvarea căţeluşei Honney, Tiara mai are un ţel. Vrea să devină medic veterinar, pentru a salva cât mai mulţi prieteni necuvântători. Şi cum ambiţia nu îi lipseşte, visul ei va deveni într-o zi realitate.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *