La numai 21 de ani, fotbalistul echipei naționale Radu Drăguşin, investește în afaceri imobiliare: “Viața de fotbalist este scurtă. Banii nu vor veni mereu”

De la fotbal şi calificare la Euro, la şantier. La numai 21 de ani, Radu Drăguşin a dat echipamentul echipei naţionale pe casca de constructor. După ce în vară şi-a deschis un restaurant alături de fratele său, cel mai bine cotat fotbalist român al momentului a decis să intre în afaceri imobiliare.

24 Noiembrie 2023, 11:15 (actualizat 24 Noiembrie 2023, 11:15) Știrile TVR |

Cu un salariu anual de 1,2 milioane de euro pe an, Radu Drăguşîn se îndreaptă tot mai hotărât spre antreprenoriat. Deja proprietar al unui restaurant, acesta a decis să-şi investească o parte dintre economii în dezvoltarea unui complex de locuinţe revoluţionar, care va folosi doar energie verde.

„Am ales să investesc în acest proiect, am vorbit și cu oamenii, mi-au oferit foarte multă încredere.Pentru mine este important, deoarece este o inovație în sectorul imobiliarelor de la noi. Contează foarte mult să ne ducem spre o direcție de sustenabilitate, iar cu acest proiect o facem”, spune Drăgușin.

Deşi mai are mulţi ani de carieră în faţă, Drăguşin a explicat ce l-a determinat să intre în afaceri la o vârstă atât de fragedă.

„Viața de fotbalist este scurtă, iar eu am înțeles acest lucru. Trebuie să fim siguri și pe partea asta financiară, pentru că banii nu vor veni mereu, trebuie să facem alegeri inteligente cu banii pe care-i câștigam, ca să nu avem probleme mai târziu”.

Devenit unul dintre liderii incontestabili ai naţionalei care tocmai s-a calificat la Euro 2024, Drăguşin s-a pierdut când şi-a auzit numele scandat de tot stadionul la meciul cu Elveţia.

„A fost un moment unic pentru mine, am avut pielea de găină când am auzit lucrul acesta. Pentru mine a fost ceva foarte important, pentru că înseamnă că oamenii mă apreciază și mă respectă”.

Source

Distribuie știrea