Ladislau Boloni amână semnarea contractului cu FRF | Jean Vlădoiu: “Nu cred că mai are cunoștinte detaliate despre fotbalul din România, să fim serioși”

Boloni amână semnarea contractului cu FRF, deși au trecut mai bine de două săptămâni de la primele negocieri cu Burleanu. Dumitru Dragomir spune chiar că antrenorul se folosește de oferta federalilor că să obțină un contract mai bun la o echipp de club. Nici Jean Vlădoiu nu-i dp votul de încredere lui Boloni, deli cei doi au lucrat împreună.

“Am apucat să lucrez cu dânsul o perioadă scurtă, e antrenor cu experiență, e foarte riguros, la națională trebuie să faci selecție, să cunoști jucătorii din țară și de afară. Nu cred că mai are cunoștinte detaliate despre fotbalul din România, să fim serioși”, a spus președintele lui FC Argeș, Jean Vlădoiu.

În timp ce Boloni amână zi de zi parafarea înțelegerii cu FRF, Vlădoiu face lobby pentru un selecționer din noua generație: “Aș fi mers pe mâna tinerilor. L-am susținut pe Edi Iordănescu și Mutu, mi-aș fi dorit ca unul dintre ei să ajungă la națională”.

Source

Leave a Comment