Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Națională: România este în primul rând a oamenilor obişnuiţi “care ţin pe umerii lor această naţiune”, nu doar “a celor privilegiaţi din vârf”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, într-un mesaj transmis miercuri, cu ocazia Zilei Naţionale, că România este în primul rând a oamenilor obişnuiţi “care ţin pe umerii lor această naţiune”, nu doar “a celor privilegiaţi din vârf”.

01 Decembrie 2021, 10:11 (actualizat 01 Decembrie 2021, 10:14) |

Marcel Ciolacu

Liderul social-democrat arată că Ziua Naţională este cel mai bun prilej pentru a deschide un nou capitol, în care toţi românii să fie parte.
“Marea Unire nu ar fi fost posibilă fără românii obişnuiţi, adesea rămaşi anonimi, care au întreţinut acest vis timp de secole şi au luptat cu toată fiinţa pentru înfăptuirea sa. La fel ca atunci, avem datoria ca astăzi să onorăm contribuţia celor care ţin pe umerii lor această naţiune. Să nu uităm că România este în primul rând a lor, nu doar a celor privilegiaţi din vârf. A tatălui care se trezeşte cu noaptea în cap pentru a avea grijă de mica sa afacere. A mamei care se chinuie din greu cu două job-uri pentru a-i oferi o viaţă mai bună copilului său. A tinerilor care învaţă pe rupte pentru a-şi face un rost în viaţă. A bunicilor care după o viaţă de muncă vor să se bucure în linişte de nepoţi”, scrie Ciolacu pe Facebook.

El susţine că aceşti oameni reprezintă România şi sunt cei care “ne amintesc în fiecare zi cine suntem şi ce valori avem cu adevărat”.

“Ziua de azi trebuie să fie a lor! A tuturor românilor care cu cinste, demnitate şi curaj duc prin munca lor această naţiune înainte. Pentru ei, avem datoria ca, după 103 ani de la Marea Unire, să dăm la o parte lucrurile care ne separă şi să construim din nou. Avem o oportunitate extraordinară în faţă. Depinde doar de noi dacă vom reuşi, astfel încât peste câţiva ani să ne bucurăm cu toţii pentru realizările pe care le-am făcut împreună!”, a adăugat Marcel Ciolacu. Sursa: Agerpres.

Source

Distribuie știrea