• Thu. Dec 2nd, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Maria Sakkari, ultima calificată în semifinale la Turneul Campioanelor, unde o înfruntă pe Anett Kontaveit. Cealaltă semifinală este spaniolă: Muguruza va Badosa

Nov 16, 2021

Semifinaliste la Turneul Campioanelor de la Guadalajara / FOTO: Twitter/WTA Finals

Sakkari, cap de serie numărul 4 la acest turneu, o  înfruntă miercuri dimineața ora României, în penultimul act, pe estoniana Anett Kontaveit (nr. 8).

Cealaltă semifinală a Turneului Campioanelor, care are loc marți noaptea,  va fi un duel 100% spaniol, între Garbine Mururuza (nr. 6) şi Paula Badosa (nr. 7). Câştigătoarea acestei confruntări va fi prima reprezentantă a Spaniei care va atinge finala acestei competiţii după Arantxa Sanchez, care s-a înclinat în faţa germancei Steffi Graff în meciul pentru trofeu din 1993, disputat la Madison Square Garden din New York.

Maria Sakkari s-a impus în duelul cu Arina Sabalenka la capătul celei mai lungi partide de la actuala ediţie a Turneului Campioanelor, care a durat 2 ore şi 47 de minute.

În celălalt meci din Grupa Chichen Itza disputat luni, în afara cursei pentru semifinale, poloneza Iga Swiatek (nr. 5) a dispus cu 7-5, 6-4 de Paula Badosa. Spaniola avea deja asigurată calificarea în penultimul act.

1. Paula Badosa (Spania/N.7) 2 victorii – 1 înfrângere (+2 la seturi, +7 la ghemuri)

2. Maria Sakkari (Grecia/N.4) 2-1 (+1 la seturi, +6 la ghemuri)

3. Iga Swiatek (Polonia/N.5) 1-2 (-1 la seturi, -4 la ghemuri)

4. Arina Sabalenka (Belarus/N.1) 1-2 (-2 la seturi, -9 la ghemuri)

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *