• Thu. Dec 2nd, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Mașini prietenoase cu mediul și soluții de transport alternativ la Salonul Auto de la Munchen

Sep 7, 2021

Mașinile verzi sunt viitorul. Iar viitorul se construiește deja. La Salonul Auto de la Munchen, cu greu mai poți zări o mașină pe motorină sau benzină. Mai toate sunt electrice. Mai mari sau mai mici, promit autonomii de sute de kilometri la o singură încărcare. Și materiale reciclabile.

07 Septembrie 2021, 21:32 |

Salonul Auto de la Munchen este despre mobilitate, soluții de transport alternativ și mașini prietenoase cu mediul. Ca să vă faceți o idee despre dimensiunea fenomenului, imaginați-vă că în întreg salonul numeri pe degetele de la o mână mașinile care au strict motoare cu ardere internă.

Balanța de propuneri ale constructorilor înclină covârșitor spre mașinile electrice și cele hibrid plug-in. Și câștigă tot mai mult teren cvadriciclurile. Un exemplu este City Transformer. Patru astfel de mașini încap într-un loc de parcare. Și o singură încărcare este suficientă pentru 180 de kilometri, spune constructorul.

Microlino, o altă minimașină, promite chiar mai multe. Constructorul vorbește despre o autonomie de 200 de km.

La această ediție a Salonului Auto de la Munchen, producătorii au adus inclusiv mașini de performanță în varianta hibridă. Și, pentru că vorbim de un salon axat pe mobilitate, evident că nu lipsesc nici noutățile din segmentul pe două roți.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *