• Mon. Oct 18th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Membru AUR depistat cu droguri asupra sa în Parlament. George Simion: Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța

Aug 27, 2021

Un bărbat a fost prins de SPP la intrarea în Parlament, având asupra sa un plic în care se afla cannabis. Bărbatul este Mircea Gheorgheosu, membru AUR și expert în comunicare la grupul parlamentar.

27 August 2021, 12:55 (actualizat 27 August 2021, 13:04) |

Mircea Gheorgheosu

„In data de 26 august 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost solicitaţi de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, a transmis într-un comunicat de presă Poliţiei Capitalei.

”Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranța domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”, a spus președintele AUR, George Simion, pentru Știrile TVR.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *