• Fri. Sep 24th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Messi a sosit la Paris pentru a semna contractul cu PSG

Aug 10, 2021

Argentinianul Lionel Messi a fost întâmpinat de sute de fani entuziaști la sosirea sa la Paris, pe aeroportul Le Bourget. După ce săptămâna trecuta FC Barcelona a anunțat că din motive financiare nu-i poate prelungi contractul fotbalistului sud-american, favorit în lupta pentru achiziționarea lui Messi a devenit clubul Paris Saint Germain.

Vicecampionii Franței i-au oferit atacantului argentinian un contract cu durata de doi ani cu posibilitatea prelungirii cu un an pentru un salariu anual de 35 de milioane de euro.

Conform cotidianului sportiv L’Equipe, Messi a refuzat să îi ia lui Neymar tricoul cu numărul 10 și va îmbrăca pentru PSG tricoul cu numărul 30, numărul sub care și-a făcut debutul la Barcelona.

Între timp, curățenia de vară a cuprins stadionul Camp Nou, fieful clubului FC Barcelona, iar imaginea starului argentinian a fost înlăturată pe pe zidurile arenei catalane, în condițiile în care întregul grup de fotbaliști considerați în trecut reprezentativi va fi schimbat în viitorul apropiat.

Achiziționat de FC Barcelona în 2000, pe când avea 13 ani, Messi a jucat 17 sezoane pentru gruparea catalană, perioadă în care a stabilit numeroase recorduri, printre care cele mai multe goluri marcate în La Liga în număr de 474, cele mai multe hat- trick- uri adică 36, cele mai multe goluri – 50 – într- un singur sezon performanță stabilită în perioada 2011- 2012 și jucătorul cu cele mai multe titluri: 10.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *