Meteo. Se arată soarele în cea mai mare parte a țării

Ușor ușor norii părăsesc majoritatea regiunilor și iată că a venit momentul să vorbim de soare și vreme bună.

Astăzi vremea va fi în general frumoasă, se arată soarele în cea mai mare parte a țării cu excepția regiunilor sud-estice și estice pe unde norii vor fi prezenți însă sunt slabe șanse de ploaie. În schimb vântul va continua să sufle cu putere în jumătatea de sud a Moldovei și estul Munteniei cu viteze de 50 de km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade.

În Capitală vom avea o zi plăcută cu atmosferă însorită pe tot parcursul zilei. Spre seară este posibil să apară câțiva nori în peisaj, dar nu sunt șanse să plouă. Maxima va urca până la 12 grade.

Să știți că și la munte va fi timp frumos, cerul va fi mai mult senin iar ninsorile părăsesc momentan majoritatea zonelor montane. Va fi ceață și depunere de chiciură pe văi și în depresiuni iar pe creste vântul se va porni din când în când.

EUROPA
În continuare cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a Europei. În Peninsula Iberica se întorc ploile și vor fi însemnate cantitativ în Spania și Portugalia. Aceeași situație o vom întâlni și în nord-vestul continentului pe unde cerul va fi mai mult noros.

În Peninsula Scandinavă nu sunt schimbări foarte mari, vom întâlni precipitații sub toate formele, ploaie, lapoviță și ninsoare.

În restul continentului, în ansamblu întâlnim vreme frumoasă cu temperaturi asemănătoare celor de ieri.

Vineri vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor, atmosfera se va menține însorită și doar în estul și sud-estul teritoriului sunt posibile ploi trecătoare. Vântul va adia ușor însă cel mai tare se va simți pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade.

Distribuie știrea