METEO. Vreme frumoasă în cea mare parte a țării

Vineri, vremea va fi în general frumoasă, cu  soare generos în cea mai mare parte a țării, excepție făcând regiunile sud-estice și estice, unde sunt posibile ploi trecătoare.

Nici vântul nu va pune probleme. De această data va adia ușor, doar în zona Dobrogei se va porni din când în când. Temperaturile maxime se vor încadra intre 5 și 14 grade.

În Capitală vom avea o zi la fel de plăcută, domină atmosfera însorită, norii apar doar în treacăt, iar mercurul din termometre va urca până la 12 grade.

Și la munte va fi timp frumos, norii apar destul de rar. Vântul va adia plăcut iar temperaturile depășesc valorile normale pentru această perioadă.

Vremea în weekend

Vremea va fi caldă  în majoritatea regiunilor, atmosfera se va menține însorită și tot prin est și sud-est vor fi câțiva nori în treacăt. Vântul va sufla ușor iar temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 16 grade.

Duminică, vremea va fi tot de partea noastră, ne putem bucura de soare și de atmosfera de primăvara, poate prin nordul și centrul țării să cadă câțiva stropi de ploaie. În schimb, dacă alegeți o plecare la munte, să știți că la altitudini  mari nu este exclus să cadă lapoviță. Maximele se vor încadra între 8 și 14 grade.

Vremea în Europa

Cerul va mai avea înnorări din loc în loc, însă în Peninsula Iberică norii se risipesc și se anunță timp frumos. Pe când în nord-vestul continentului ploile încă rămân în peisaj iar vântul se va intensifica pe parcursul zilei.

În Peninsula Scandinavă nu sunt schimbări notabile, vom întâlni precipitații sub toate formele, ploaie, lapoviță și ninsoare.

În restul continentului, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi asemănătoare celor de ieri.

Distribuie știrea