METEO. Vremea se încălzește în cea mai mare parte a țării. 15 grade în Capitală

Marți, vremea se menține frumoasă și cu temperaturi ușor mai ridicate pentru ultima decadă a lunii noiembrie. Dar, începând cu orele amiezii, în vest și sud-vest norii  de ploaie își vor face apariția, apoi ușor-ușor vor cuprinde și restul teritoriului. La munte, la altitudini de peste 1500 metri vor fi câțiva fulgi de zăpadă și tot pe aici vântul își vă face simțită prezența. Maximele vor fi cuprinse între 8 și 17 grade.

21 Noiembrie 2023, 09:55 (actualizat 21 Noiembrie 2023, 10:03) Știrile TVR |

În Capitală continuăm cu vremea bună  pentru această perioadă. Încă ne putem bucura de soare și atmosferă plăcută până spre seară, când ne vor vizita norii de ploaie. Temperatura maxima va ajunge la 15 grade.

La munte se arată soarele de această dată, iar temperaturile vor continua să crească pe parcursul zilei, dar norii nu vor pleca de tot din peisaj și spre seară vor aduce ploi în majoritatea masivelor. La altitudini de peste 1500 de metri găsim peisaj de iarnă cu lapoviță și ninsori. Nici vântul nu se lasă așa ușor și va sufla cu putere pe creste.

Miercuri ne așteptăm la vreme mohorâtă și ploi în majoritatea regiunilor din țară. La munte cât și în Moldova precipitațiile vor fi mixte iar izolat vor fi depuneri de polei. Cantitățile de apă vor fi mai însemnate în Banat și Oltenia, pe unde se vor acumula chiar și 25 de l/mp. Vântul se va intensifica în vest și sud-est iar temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică, dar și în nord-vestul continentului, norii vor fi la putere, vorbim tot de ploi și vânt.

În Peninsula Scandinavă vremea va fi mai rece decât ieri și sunt anunțate ninsori și lapoviță.

În sud și sud-estul continentului va predomina vremea mai blândă, cu temperaturi ușor mai ridicate decât normalul perioadei.

Source

Distribuie știrea