• Sat. Nov 27th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Miniştrii USR PLUS ar urma să îşi depună astăzi, oficial, demisiile. Bilanțuri de activitate, din oră în oră, de la 10.00, la fiecare minister. Ediție Specială la TVR

Sep 7, 2021

Ministrii USR PLUS / FOTO: Inquam/stirileprotv.ro

De la ora 10.00 este anunțată conferința de presă a Ioanei Mihăile, la Ministerul Sănătății, de la 11.00, conferința lui Cătălin Drulă la Ministerul Transporturilor, de la 12.00, conferința lui Claudiu Năsui la Ministerul Economiei și de la 13.00, conferința lui Ciprian Teleman la Ministerul Cercertării, Inovării și Digitalizării.

Copreşedintele formaţiunii, vicepremierul Dan Barna, a anunţat, luni seara, că miniştrii USR PLUS se retrag din Cabinetul Florin Cîţu. “Florin Cîţu a dinamitat conştient şi perfect responsabil această coaliţie”, a susţinut Barna.

Tot astăzi, reprezentanţii USR PLUS sunt aşteptaţi la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis invitându-i să discute în contextul crizei guvernamentale.

Barna a precizat că reprezentanţii USR PLUS vor participa la consultările cu şeful statului, dar a subliniat că actuala criză politică poate fi soluţionată prin schimbarea premierului Florin Cîţu.

“Mesajul şi mandatul este unul foarte clar şi neechivoc: un nou premier în cel mai scurt timp. Putem continua să facem reformele şi România poate să meargă mai departe în această coaliţie, despre care noi credem că este singura care poate să guverneze România în acest moment. O coaliţie USR PLUS – PNL – UDMR; un nou premier. Lucrurile se pot închide în câteva zile”, a afirmat Barna, la Palatul Parlamentului.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *