• Thu. Oct 21st, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, după întâlnirea de la Guvern: Toți cei prezenți la această discuție au agreat faptul că școlile se vor închide ultimele și se vor deschide primele

Aug 20, 2021

Premierul Florin Cîțu a declarat, vineri, după întâlnirea de la Guvern la care au participat ministrul Educației Sorin Cîmpeanu, ministrul Sănătății Ioana Mihăilă, secretarul de stat Raed Arafat, medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, că se va face tot ce este posibil ca anul școlar să se desfășoare cu prezență fizică.

20 August 2021, 11:41 (actualizat 20 August 2021, 11:46) |

Sorin Cîmpeanu

De asemenea, premierul a mai spus că se va face tot ce e posibil pentru ca  ceremoniile de începere a anului școlar să se desfășoare cât mai aproape de normalitate

Ministru Sănătății, Ioana Mihăilă, a subliniat că prioritatea este menținerea școlilor deschise cât mai mult timp și prezență fizică. De asemenea trebuie sa avem în vedere siguranța copiilor în școli, a adăugat Ioana Mihăilă. O altă măsură anunțată a fost menținerea măștii de protecție în timpul cursurilor, excepție făcând doar orele de sport, pentru care rămâne doar recomandarea de purtare a măștii.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat la rîndul său că toți cei prezenți la această discuție au agreat faptul că școlile se vor închide ultimele și se vor deschide primele. Am agreat ca școlile să rămână deschise până la pragul de șase la mie, a declarat ministrul.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *