• Mon. Oct 18th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Ministrul interimar al Justiției, Lucian Bode, a anunțat că va aviza proiectul privind Planul naţional de investiţii “Anghel Saligny”

Sep 2, 2021

“În această seară ne vom consulta cu echipa de la Ministerul Dezvoltării, cu specialiștii, cei care au inițiat acest proiect de act normativ, și cu siguranță voi aviza acest proiect”, a anunțat ministrul interimar al Justiției, Lucian Bode, după ce a preluat ștafeta de la Stelian Ion.

02 Septembrie 2021, 18:43 (actualizat 02 Septembrie 2021, 19:02) |

Ultima ora

Ministrul interimar al Justiției a anunțat joi după-amiază că a finalizat procedurile de predare-primire împreună cu Stelian Ion, fostul ministru al Justiției.

A urmat o discuție cu directorii de direcții și cu șefii principalelor structuri.

“Am acceptat să preiau interimar, pentru maxim 45 de zile conducerea MJ cu bună credință, mânat de dorința de a face această structură fundamentală în arhitectura statului român să funcționeze. Sunt un om al dialogului, sunt un om al echilibrului și vă spun că am venit aici cu încredere și cu ideea că în toate democrațiile cetățeanul este în centru și statul îl servește”, a declarat Bode.

“Cunosc o parte din problematica Ministerului Justiției și din perspectiva unor proiecte comune pe care Ministerul Justiției le are în derulare cu Ministerul Afacerilor Interne. Sigur că un mandat interimar, de maxim 45 de zile, poate gestiona urgențele ministerului și poate gestiona câteva obiective pe termen scurt”, a adăugat el.

“În primul rând, în ceea ce privește planul național de investiții Anghel Saligny – acest proiect de act normativ a fost dezbătut în primă lectură în Guvern în urmă cu 3 săptămâni și, așa cum rezultă din primele discuții pe care le-am avut cu specialiștii din MJ, cunoscând subiectul în coordonate mari ca membru al Guvernului, în această seară ne vom consulta cu echipa de la Ministerul Dezvoltării, cu specialiștii, cei care au inițiat acest proiect de act normativ, și cu siguranță voi aviza acest proiect”, a subliniat Lucian Bode.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *