• Mon. Jan 17th, 2022

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Minoră din Bacău dispărută de acasă în ziua de Crăciun, găsită de jandarmi într-o zonă împădurită, în stare de şoc

Dec 27, 2021

O fată de 13 ani, dintr-o comună din Bacău, dispărută de acasă în ziua de Crăciun, a fost găsită a doua zi de jandarmi într-o zonă împădurită, la aproximativ un kilometru de DN 11, în apropierea satului Coman, minora fiind în stare de şoc, informează Agerpres.

27 Decembrie 2021, 09:01 (actualizat 27 Decembrie 2021, 09:03) |

Poliția

”Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile ‘Alexandru cel Bun’ Bacău, în timp ce se afla în misiune pe raza comunei Sănduleni, judeţul Bacău, a fost informat de către poliţiştii Postului de Poliţie Comunală Sănduleni despre faptul că o fată de 13 ani a fost raportată dispărută din data de 25 decembrie”, informează un comunicat al IJJ Bacău.

Jandarmii au pornit în căutarea fetei, începând din zonele apropiate localităţii de domiciliu.

După o oră de căutări şi în urma unei informaţii primite de la un localnic, jandarmii au găsit fata într-o zonă împădurită, la aproximativ un kilometru de Drumul Naţional 11, în apropierea satului Coman.

”Fata nu prezenta urme vizibile de violenţă, dar se afla în stare de şoc şi nu a putut povesti cum a ajuns acolo. Au fost anunţaţi părinţii fetei, care au venit imediat la faţa locului”, arată jandarmii.

Minora a fost predată poliţiştilor Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea împrejurărilor care au dus la dispariţia acesteia.

Source