Mondialul din Qatar: Se caută explicații după cea de-a doua surpriză, înfrângerea Germaniei de către Japonia

După ce Argentina a fost îngenuncheată de Arabia Saudită, o altă mare favorită s-a împiedicat la debut. Mașina de fotbal germană s-a gripat în fața Japoniei. Undă de șoc a încins rețelele sociale. Dragoș Stoica are detalii.

23 Noiembrie 2022, 19:02 (actualizat 23 Noiembrie 2022, 19:45) Știrile TVR |

În primul meci al acestei zile a venit a doua bombă a acestei Cupe Mondiale, Germania a pierdut aproape neverosimil meciul cu Japonia, contrazicând toate calculele care o dădeau drept una dintre principalele favorite la câștigarea trofeului, a transmis Dragoș Stoica, pentru Ora de Știri. A fost un meci în care Japonia nu a părut capabilă să reacționeze în vreun fel, până în ultimele 20 de minute când totul s-a schimbat radical, au dat lovitura pe final, în min. 83, prin Takuma Asano, iar bucuria a fost nedescrisă în centrul de presă, unde sunt foarte mulți ziariști japonezi.

A fost o nebunie de nedescris. Lumea nu prea înțelege ce se întâmplă la acest campionat mondial, după șocul de ieri, după înfrângerea Argentinei, azi a venit rândul Germaniei, lumea caută explicații. Probabil că una dintre aceste explicații ar putea fi faptul că în Europa s-a jucat până doar cu o săptămână înaintea începerii acestei Cupe Mondiale, poate jucătorii n-au avut timp să se updateze la program, poate sunt obosiți.

Articole pe aceeaşi temă

Source