Moș Crăciun și Snegurochka, personaje nelipsite la târgurile de Crăciun de la Moscova, organizate din nou după o pauză impusă de pandemie

Personaje îndrăgite de basm sau creaturi care mai de care mai ciudate te invită să faci o incursiune într-o lume de poveste. De sărbători, Moș Crăciun și Snegurochka – Fata zăpezii – sunt nelipsiți, așa că vizitatorii au ocazia să îi întâlnească chiar pe stradă.

La târgul de Crăciun deschis în fața Primăriei Moscovei suntem invitați la bal-mascat. Putem asculta muzica lui Ceaikovski sau Johann Strauss , iar cei mici pot face cunoștință cu personajele spectacolului “Spărgătorul de Nuci”.

Brazii împodobiți cu ghirlande multicolore și alte decorațiuni de Crăciun te inspiră să faci cele mai interesante și inedite fotografii. Cel mai aglomerat loc este Piața Roșie. Acolo poți să cumperi suveniruri , să iei o gustare și să te dai cu patinele.

De sărbători, în capitala rusă au fost amenajate 27 de târguri de Crăciun și 18 patinoare. Vor fi deschise până pe 9 ianuarie.

Source

Leave a Comment