Moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, va fi dezbătută luni și votată miercuri

Ministrul Energiei, Virgil Popescu

Marţi, deputatul USR Ionuţ Moşteanu a anunţat, în plen, depunerea moţiunii simple împotriva ministrului Energiei, intitulată “Virgil Popescu trebuie să plece. Românii aşteaptă soluţii!”.

Semnatarii cer demisia ministrului Virgil Popescu.

“Sub mandatele lui Virgil Popescu, preţul energiei pentru populaţie şi companii a crescut constant. Preţul gazelor a crescut constant. Preţul energiei electrice a crescut constant. Preţul carburanţilor a crescut constant. Am ajuns să plătim peste 9 lei pe litrul de benzină sau motorină! Domnului ministru îi place să ofere ca explicaţie contextul internaţional. Însă nicio secundă nu a explicat de ce a refuzat cu încăpăţânare să aplice soluţii aflate la îndemâna sa. Soluţii propuse de USR şi acceptate în diverse declaraţii publice inclusiv de partenerii domniei sale de guvernare”, se arată în textul moțiunii simple.

“Credem că în cazul domnului Popescu nu mai este vorba numai de incompetenţă, ci şi de rea-voinţă militantă. De aceea trebuie să plece imediat de la conducerea unei instituţii pe care nu ştie, nu poate şi nu vrea să o conducă în interesul public”, scrie în text.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.