• Fri. Sep 24th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Mureş: Bărbat, găsit mort lângă o stână; posibil să fi fost atacat de animale sălbatice

Jul 26, 2021

Stana, cioban / FOTO: Sursa: Shutterstock

Dispariţia bărbatului a fost semnalată de fiul său, iar poliţiştii nu exclud posibilitatea ca acesta să fi fost atacat de animale sălbatice.

“În data de 25 iulie a.c., în jurul orei 00,05, poliţiştii din Mureş au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că tatăl său, de 80 de ani, din Gorneşti, lipseşte de la stână. De îndată, s-a constituit o echipă de cercetare, formată din 11 poliţişti (dintre care un criminalist cu un câine de urmă), patru jandarmi, patru reprezentanţi de la Salvamont Mureş, un poliţist local şi un paznic de vânătoare, care s-a deplasat la faţa locului, pentru efectuarea de activităţi de căutare. În urma activităţilor, la o distanţă de 300 de metri, a fost identificat bărbatul în cauză, care prezenta multiple leziuni traumatice, la nivelul întregului corp, posibil a fi provocate de animale sălbatice”, se arată într-un comunicat de presă al IJP Mureş, informează Agerpres.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *