Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu şi Lucian Bode au vizitat Institutul Inimii de la Târgu Mureş

Vizita oficialilor de la București a început de dimineață la Institutul Inimii de la Târgu Mureș, centru care se va muta într-o nouă clădire a cărei construcții este finanțată prin PNRR.

Vorbim de o investiție de peste 150 milioane de euro care din estimările conducerii institutului, va crește numărul cazurilor tratate cu 50%.

După vizită la spital, premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu noua conducere a combinatului chimic, societate care trece printr-o perioadă dificilă.

Azomureș și-a redus activitatea de mai multe ori, în anii precedenți, din cauza prețului crescut la gaze și energie electrică.

Conducerea combinatului a subliniat în repetate rânduri necesitatea adoptării de către Guvern a unor măsuri de sprijin pentru industrie.

Premierul Nicolae Ciucă, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și ministrul de Interne au participat de asemenea la evenimentul organizat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de înființarea Forțelor pentru Operații Speciale.

A avut loc o ceremonie militară, defilarea gărzii de onoare iar un moment special în program l-a reprezentat parașutarea drapelelor României, NATO și Forțelor pentru Operații Speciale.

De la Târgu Mureș, ei vor pleca la Reghin, unde se vor întâlni cu reprezentanții unei fabrici de lactate și a unei companii producătoare de tractoare.

Vizita oficialilor în județ se încheie cu o conferință de presă la sediul Instituției Prefectului Județului Mureș.

Source

Distribuie știrea