Ninsorile au creat probleme pe drumurile din Moldova. Mai multe mașini au rămas blocate pe drumul care leagă Suceava de Gura Humorului

Ninsoarea a adus primele probleme în mai multe județe din țară. S-a depus deja un strat consistent de zăpadă în zonele de munte, iar traficul a fost dat peste cap de șoferii surprinsi fără anvelope de iarnă. Utilajele de deszăpezire au ieșit pe șosele încă de dimineață, însă în unele zone viscolul a făcut imposibilă intervenția.

18 Noiembrie 2023, 18:27 Știrile TVR |

În zona de munte a județului Buzău ninge de ore bune. Autoritățile sunt în alertă și încearcă încă de dimineață să țină drumurile deschise.

Mai multe mașini au rămas blocate pe drumul care leagă Suceava de Gura Humorului, între localitățile Ilișești și Păltinoasa.

Stratul de zăpadă a ajuns la câțiva centimetri grosime, destul ca să le creeze unele probleme șoferilor care aveau autoturismele echipate cu cauciucuri de vară.

În județul Neamț a nins în continuu. Probleme au fost în zonele Pipirig și Răuceți, unde s-a circulat cu dificultate. Echipajele de poliție au supravegheat traficul în zonele cele mai intens circulate.

Ninsorile în zona Moldovei vor continua și în orele următoare, însă de săptămâna viitoare vremea se va încălzi.

Source

Distribuie știrea