O femeie jandarm în cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție, prinsă cu plicuri cu substanțe interzise. Cazul a fost preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate

Poliţiştii din Capitală au găsit asupra femeii substanţe susceptibile a fi interzise la deţinere.

Femeia era într-un taxi şi se întorcea de la o petrecere, când maşina în care se afla a fost trasă pe dreapta.

„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere. Menționăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat remis Știrilor TVR.

„Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate. Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”, a transmis Jandarmeria.

Source

Distribuie știrea