Oficial pro-rus din Zaporojie: Granița ruso-ucraineană este mai rea decât Zidul Berlinului

Rusia – Ucraina graniță / FOTO: Shutterstock

“Pentru noi, granița cu Rusia este mai rea decât Zidul Berlinului pentru germani. Potrivit unor estimări, 60-68 la sută dintre locuitorii din Berlinul de Est și Republica Democrată Germană (Germania de Est) aveau rude în Berlinul de Vest și Republica Federală Germania (Germania de Vest). În Ucraina, în funcție de regiune, 73-85 la sută dintre rezidenți au rude în Rusia. Prin urmare, această frontieră nu ar trebui să existe”, a declarat Vladimir Rogov.

Rogov a mai spus că  germanii nu au organizat un referendum privind zidul, ci l-au distrus cu mâinile lor și au decis să  trăiască într-un singur stat.

„Reunificarea noastră cu Rusia este inevitabilă, nu ar trebui să existe granițe între noi”, a mai spus oficialul pro-rus.

Rogov este membru al consiliului principal al autoproclamatei administrații militaro-civile a regiunii Zaporojie din Ucraina ocupate de Rusia.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.