• Thu. Sep 16th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Olt: 3 persoane au murit după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un autotren

Jul 26, 2021

Un adolescent și bunicii lui au murit în această dimineață, într-un accident, pe o șosea din Olt. Bunicul era la volan și, cel mai probabil, s-a angajat într-o depășire periculoasă și a intrat frontal într-un autocamion, care circula regulamentar. Peste 35 de accidente grave s-au înregistrat la final de săptămână și 28 de persoane și-au pierdut viața.

26 Iulie 2021, 20:00 |

Cele trei victime, bunicii și nepotul de 16 ani, plecaseră din Timișoara, spre mare. În jurul orei 7 dimineață, la ieșirea din Slatina, drumul lor s-a sfârșit în mod brutal. Bunicul, care se află la volan, ar fi intrat într-o depășire riscantă, pe contrasens, manevră care i-a costat viața pe toți trei.

Șoferul autotrenului a scăpat nevătămat. Accidentul vine după o serie neagră de evenimente rutiere, petrecute în ultimele zile. În perioada 23-25 iulie, au fost 35 de accidente rutiere grave. 28 de persoane au murit, iar 24 sunt internate în stare gravă.

Cel mai grav, a fost accidentul de la Bacău, soldat cu 7 morți și mai mulți răniți grav. Se pare că unul dintre șoferi a adormit la volan și a ajuns pe contrasens.

Nu este exclus ca și viteza să fi fost de vină, mai ales că în locul unde s-a produs tragedia drumul este drept, fără restricții. Iar la fața locului, polițiștii nu au găsit urme de frânare.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *