• Sun. Jul 25th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Orban: Regulamentul ar putea fi modificat ca să nu mai permitem comportamente care contravin bunului simţ

Jun 30, 2021

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, și Anca Dragu, președintele Senatului / FOTO: Autor: MIHAI POZIUMSCHI / AGERPRES FOTO Credit: AGERPRES FOTO, foto.agerpres.ro

“Refuz să mai dialoghez, să mai comentez declaraţiile colegului meu Florin Cîţu. Ştiţi ce i s-a întâmplat acolo. Am apelat la chestori şi ştiţi ce a păţit un chestor. (…) Aştept sesizări din partea celor care au fost pur şi simplu agresaţi de nici nu pot să-i spun această doamnă senator, acest personaj sinistru, care nu înţelege unde se află. În măsura în care vor exista sesizări în acest sens, Parlamentul va lua decizii”, a spus Orban.

El a arătat că modificarea Regulamentului s-ar putea realiza în sesiunea legislativă următoare.

“Modificăm Regulamentul, dacă este necesar, pentru a putea să nu mai permitem astfel de comportamente care contravin total bunului simţ, civilizaţiei şi mai ales la ceea ce reprezintă Parlamentul. (…) Se termină sesiunea parlamentară, vine vacanţa parlamentară, din toamnă vom aborda acest subiect”, a afirmat Orban.

Senatorul neafiliat Diana Şoşoacă a venit marţi, în plenul reunit al Parlamentului, cu un sac negru de plastic pe care l-a pus în faţa premierului Florin Cîţu în timpul dezbaterilor de la moţiunea de cenzură. Diana Şoşoacă a afirmat că unul dintre chestorii de la Parlament a oprit-o să îşi ia sacul din plen, iar ea i-a pus mâna pe mască acestuia pentru a i se vedea faţa. Chestorul Senatului Sergiu Vlad (USR) a anunţat că intenţionează să depună plângere penală împotriva senatoarei Diana Şoşoacă pentru că l-a agresat fizic.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *