Parada militară de Ziua Națională, spectacol în direct la TVR1. Peste 1.500 de militari vor defila pe sub Arcul de Triumf, în Capitală

Anul acesta, de Ziua Naţională, se întoarce spectacolul făcut de Armată la Arcul de Triumf. Vom avea o paradă la superlativ, dau asigurări organizatorii. Iar cel mai bun loc de văzut tancurile şi soldaţii în pas de defilare este în faţa televizoarelor, la TVR 1, producător exclusiv al evenimentului. Antonio Miclea ştie ce vom vedea mâine.

30 Noiembrie 2021, 13:45 (actualizat 30 Noiembrie 2021, 14:14) |

Peste 1.500 de militari vor defila pe sub Arcul de Triumf , a transmis Antonio Miclea, pentru Telejurnal. Vor fi imagini spectaculoase, 12 camere în jurul Arcului de Triumf, vor fi camere de filmat și în elicopterele care vor survola această zonă. Imaginile TVR vor ajunge și la celelalte televiziuni, pentru că suntem producător executiv al acestui eveniment. Se va vedea parada militară și de la Alba Iulia.

La București vor defila și mijloace militare de transport terestre, cele mai noi dotări ale Armatei Române. Adelin Petrișor va fi alături de noi, ca de obicei.

Source

Distribuie știrea