Peste 900.000 de vizitatori au trecut pragul Târgului de Crăciun din Piaţa Constituţiei

Târgul de Crăciun din Piața Constituției, 2022 / FOTO: Captură Facebook – ARCUB

„Bucureşti a sărbătorit cea mai frumoasă perioadă a anului cu maraton de colinde şi datini de Crăciun, cu mii de ture în roata panoramică şi carusel, sute de dansuri pe gheaţă la patinoar şi tot atâtea turte dulci, cadouri şi suveniruri cumpărate de la artizani veniţi din toate colţurile ţării la Târgul de Crăciun Bucureşti 2022. Cu peste 900.000 de vizitatori în cele cinci săptămâni, Târgul din Piaţa Constituţiei a fost printre cele mai căutate destinaţii ale sărbătorilor de iarnă din Capitală”, se precizează într-un comunicat al ARCUB.

Ediţia din acest an a fost organizată de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti şi CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.

„Pe parcursul celor cinci săptămâni de târg, sute de mii de bucureşteni şi turişti au vizitat tărâmul magic din Piaţa Constituţiei pentru parcul de distracţii, concerte, cumpărături de Crăciun, street food şi, nu în ultimul rând, întâlniri cu Moş Crăciun. Pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, iubitorii fotbalului au urmărit în direct cele 64 de meciuri ale ediţiei, transmise de TVR, şi au scandat şi aplaudat în număr mare finala dintre echipele Argentinei şi Franţei din 18 decembrie”, se menţionează în comunicat.

Source