Piața crypto, previziuni pentru 2023. Morra: Pentru cineva la început de drum care vrea să își construiască un portofoliu: bitcoin, ethereum și multiversX sunt mai mult decât ok

Lumea crypto este mereu într-o constantă schimbare, cu proiecte noi intrate pe piață și trenduri noi ale pieței, așa că pentru a investi corect și profitabil trebuie să fim foarte bine informați. Marius Morra, fondator platformă schimb cryptomonede, a vorbit la TVR INFO despre evoluția acestei piețe și previziuni pentru 2023.

28 Decembrie 2022, 08:32 (actualizat 28 Decembrie 2022, 09:20) Știrile TVR |

Marius Morra, la TVR INFO: Mă feresc cât se poate de discuțiile speculative, dar cred că dacă vorbim de bitcoin, care este ”the king”, adică dacă se întâmplă ceva cu bitcoin atunci este rău, se întâmplă ceva cu toată piața crypto. Este  cryptomonedă care are încă multe de arătat. Putem sa vorbim despre ethereum care este a doua și ne-am completat o plajă să zicem  ”safe” dacă putem să vorbim pe acest lucru pe piața crypto. Și cred că la nivel de diversificare este super de urmărit elrond, care deși a avut pierderi destul de mari, mai nou multivers X, pentru că au făcut rebranding, proiectul românesc cred că și ei mai au foarte multe de arătat și pentru cineva la început de drum care vrea să își construiască un portofoliu: bitcoin, ethereum și multivers X sunt mai mult decât ok.

Source