• Sat. Nov 27th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Planuri pentru București: reabilitarea termică a 205 km de rețea și achiziția a 100 de troleibuze

Nov 18, 2021

Funcționarii publici din Primăria Capitalei, care se ocupă de achiziții, vor fi instruiți de specialiști ai Băncii Mondiale, în baza unui protocol semnat astăzi.

18 Noiembrie 2021, 14:29 (actualizat 18 Noiembrie 2021, 14:46) |

Edilul șef, Nicușor Dan, spune că are planuri mari pentru ca bucureștenii s-o ducă mai bine. Reabilitarea unei părți importante a rețelei termice din Capitală și achiziția de troleibuze noi sunt primele obiective.

Proiectul cel mai important pe care vrem să-l facem este proiectul de reabilitare termică a celor 205 km pentru care avem finanțare de la CE. Un alt proiect foarte important este achiziția de 100 de troleibuze, bani pe care îi avem de la Fondul pentru Mediul și, după cum știți, a fost o licitație, care a fost eșuată în perioada fostei administrații. De asemenea, intenționăm să achiziționăm servicii de proiectare pentru că vrem să facem foarte multe lucruri și nu avem foarte mulți specialiști pentru a face toate elementele de proiectare de care avem nevoie în acest moment, a declarat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *