PMB | Lucrările de modernizare a nocturnei de pe Arena Națională, finalizate

17 Mai 2021, 15:13 (actualizat 17 Mai 2021, 15:19) |

Arena Națională

Lucrările au vizat amplasarea de noi reflectoare. La final, parametrii de luminozitate au fost verificaţi de o echipă specializată a UEFA, în câteva sute de puncte de pe gazon, reiese dintr-un comunicat al PMB.

„Reamintim că, în vederea organizării Euro 2020, Primăria Capitalei a realizat o serie de investiţii necesare pentru desfăşurarea în condiţii optime a evenimentului, precum: schimbarea gazonului, înlocuirea a aproximativ 10.000 de scaune, înlocuirea sistemului de control acces prin montarea de turnicheţi noi, modernizarea sistemelor de supraveghere video, realizarea unui sistem Voce date hardware şi software Arena Euro 2020 şi modernizarea sistemului de informare spectatori şi a sistemului video de la tabela electronică”, menţionează sursa citată.

Ediţia din 2020 a Campionatului European de Fotbal, amânată din cauza contextului epidemiologic pentru anul 2021, va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie. Competiţia se va desfăşura simultan în 11 oraşe europene, marcând, printr-un format unic în istoria sa, împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea Campionatului European.

Pe stadionul Arena Naţională se vor juca trei meciuri din grupe şi unul din optimile de finală:

– Austria – Macedonia de Nord, pe 13 iunie;

– Ucraina – Macedonia de Nord, pe 17 iunie;

– Ucraina – Austria, pe 21 iunie;

– Un meci din optimile de finală, pe 28 iunie

sursa agerpres

Source

Distribuie știrea