• Sun. Oct 24th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

PNL Bucureşti îşi alege astăzi conducerea

Jul 24, 2021

PNL Bucureşti organizează, sâmbătă, la Sala Polivalentă, reuniunea Comitetului de coordonare în cadrul căruia va fi aleasă conducerea filialei.

24 Iulie 2021, 09:50 (actualizat 24 Iulie 2021, 09:52) |

Lupta pentru putere în PNL

Pentru şefia PNL Bucureşti şi-au depus candidaturile Violeta Alexandru – actualul preşedinte al filialei şi Ciprian Ciucu – preşedintele PNL Sector 6 şi primar al acestui sector.

Pe 15 iulie, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că şi-a depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti, publicând pe Facebook fotografii alături de mai mulţi liberali şi premierul Florin Cîţu, candidat la şefia partidului.

Două zile mai târziu, şi fostul ministru liberal al Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la şefia PNL Bucureşti.

Săptămâna aceasta, echipele candidaţilor s-au reunit pentru a stabili detaliile alegerilor. Ciprian Ciucu a precizat într-o postare pe Facebook că echipa sa s-a retras de la discuţii.

”Am fost efectiv urât surprins ca în timp ce discutam, înainte să fi convenit toate detaliile, deşi discuţia nu se finalizase, să primesc telefoane de la presă pentru a răspunde la acuzaţiile cum că eu aş vrea să ‘controlez’ voturile, deşi ni se făcuseră fel şi fel de propuneri aberante cum ar fi să se voteze în cabine de vot deschise fără să se respecte confidenţialitatea votului şi altele„, a arătat, joi, Ciucu.

La rândul său, Violeta Alexandru a precizat, tot pe Facebook, că a propus vot în ordine alfabetică, buletinele de vot să fie introduse în plicuri la părăsirea cabinei de vot, măsuri stricte de protecţie în condiţii de pandemie şi reprezentanţi din partea fiecărui candidat în secretariatul tehnic şi comisia de numărare a voturilor. „Sunt deschisă discuţiilor în continuare. Soluţia plecării de la discuţii nu este o opţiune”’, a adăugat ea.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *