PODCASTv: Adrian Bucur discută cu sociologul Gelu Duminică despre declarațiile controversate ale lui V. Orban și despre cazul Buhnici. Miercuri, pe știriletvr.ro, de la 18.00

Adrian Bucur și Gelu Duminică, la PODCASTv / FOTO: TVR

România a ajuns pe prima pagină în presa mondială ca locul de propagare a unor mesaje rasiste fără precedent. Declarațiile lui Viktor Orbán de sâmbătă de la Băile Tușnad, în inima Transilvaniei, despre puritatea rasială și „rasă maghiară”, glumele sale dezgustătoare despre evreii omorâți în Holocaust sau mesajele violente împotriva imigranților ori minorităților sexuale au generat un val de furie și în societatea românească. Nu pe măsura și la nivelul clasei politice de la București, care reacționează tardiv și timid la ideologiile antidemocratice propagate de Orban sau Puțin și propagandă putinistă.

Aceasta este doar una dintre temele „fierbinți” pe care sociologul Gelu Duminică o va discuta miercuri, de la ora 18.00, cu Adrian Bucur, la „PODCASTv”.

Cei doi vor discuta și despre cazul Buhnici și reacțiile furibunde din societatea românească, dar și despre impostura politicienilor cu doctorate plagiate, cultivată de noua lege a Educației.

Source