Polițiști filmați în timp ce agresau un bărbat încătușat. Imagini șocante

Şefii Poliţiei au demarat o anchetă după ce în mediul online a apărut o filmare în care un polițist apare că ar fi agresat un suspect aflat la pământ, încătușat. Imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

28 Noiembrie 2022, 12:14 (actualizat 28 Noiembrie 2022, 12:36) Știrile TVR |

În imaginile prezentate de stiridecluj.ro se vede cum unul dintre agenți îl calcă pe cap pe bărbatul încătușat, după ce un alt agent îl lovește cu piciorul. În filmare apar inițial doi agenți, iar ulterior vine și un al treilea, care este pare iritat de faptul că cel de la pământ s-a opus reținerii.

Într-un comunicat de presa, IPJ Cluj a transmis că, în urma apariției imaginilor a fost declanșată o anchetă.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus verificări interne cu privire la intervenția în cadrul unui eveniment din data de 26 noiembrie a.c., produs în municipiul Cluj-Napoca”, se arată în comunicat.

Din primele informații, la data menționată mai sus, în jurul orei 04.10, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre o stare conflictuală, izbucnită la un local de pe strada Republicii din municipiu. Agenții de pază ar fi solicitat unui grup de persoane aflate în interior să părăsească localul, întrucât acesta s-a închis. În acel moment, un tânăr ar fi devenit recalcitrant, provocând scandal.

Având în vedere aceste aspecte și pentru a putea evacua persoanele aflate în interior, agenții de pază au folosit spray lacrimogen și au sesizat polițiștii.

Source

Distribuie știrea