Polițiști răniți în misiune. Oamenii legii au încercat să pornească în urmărirea unei maşini, care nu a oprit la semnal, dar au fost loviți de o alta

Doi poliţişti aflaţi în misiune au fost răniţi într-un accident rutier în localitatea nemţeană Săvineşti. Maşina de la Poliţie Rutieră a fost lovită de un alt autoturism în momentul în care poliţiştii au încercat să pornească în urmărirea unei maşini, care nu a oprit la semnal.

04 Ianuarie 2023, 12:25 (actualizat 04 Ianuarie 2023, 12:44) Știrile TVR |

Accidentul s-a produs puţin după ora 18. Echipajul de la Poliţia Rutieră aflat pe Drumul Naţional 15 în localitatea Săvineşti a efectuat semnal luminos și acustic de oprire a unui autoturism care se deplasa din sens opus.

Şoferul nu a oprit iar când polițiștii au vrut să întoarcă pentru a porni în urmărire, autospeciala a fost lovită de un alt autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din localitatea Podoleni.

Cei doi polițiști au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital. Doar unul dintre ei a rămas internat la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ.

Şoferul care nu a oprit la semnal a fost găsit după puţin timp şi din cauza comportamentului ciudat a fost testat cu aparatul drugtest. A rezultat că este pozitiv pentru amfetamină şi a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice.

În cauză se continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. Anchetatorii trebuie să stabilească cu exactitate şi cauza producerii acestui eveniment rutier

Source

Distribuie știrea